COVID-19 STORIE

Riana Conradie, UB-lid Wes-Kaap 2 gesels met Dr. Ilne Portwig, mediese praktisyn en DK-lid in Wellington. Dr. Ilne vertel van haar ervaring met die Covid-19 virus, die simptome en hoe sy haarself behandel het.  Sy vertel ook hoe haar gemoedstoestand beinvloed is en hoe die omgee en liefde van DK-vriendinne en die gemeenskap haar deur hierdie siekte gehelp het.

COVID-19 STORIE UIT KANADA

Erina Hancke, DK-virtuele lid deel haar belewenis van die Covid-19 pandemie soos sy dit ervaar in Brooks Kanada.  Haar persoonlike belewenis as ‘n weduwee ver van haar geboorteland was aanvanklik negatief en die gedagte aan eensaamheid wou haar net-net onderkry, maar danksy wonderlike vriendinne kan sy steeds staande bly.

COVID 19 Belewenis in Brooks Kanada

 

GRENDELTYD IN COCKLE CLOSE

‘n DK-lid uit die Wes-Kaap vertel van haar ervaring gedurende die grendeltyd.  Eers opgewondenheid oor die kinders se kuier en dan word die kuier wat net drie weke sou wees, baie lank….

Grendeltyd in Cockle Close

Mandjie0
Daar is geen produkte in jou mandjie nie.
Kyk nog rond
0